Forbud mod hold af ræve

burræve

Dyrenes Beskyttelse appellerer indtrængende til politikerne om at erkende behovet for, at dyrevelfærd prioriteres højere end økonomiske hensyn. Vi kan ikke i et moderne samfund, med den viden vi besidder, være bekendt at acceptere, at så mange ræve (i tusindvis) også i de næste mange år fortsat skal udsættes for en produktionsform, der er forbundet med så mange lidelser og så ringe velfærdsmæssige betingelser.

Det er derfor nødvendigt at gå ind og fremskynde udfasningen af det eksisterende rævehold. Dyrenes Beskyttelse indstiller, at der fastsættes en ganske kort overgangsperiode nu og her. 

Dyrenes Beskyttelse er tilfreds med, at der ikke sondres mellem burræve og ræve til brug for træning af jagthunde i lov om forbud mod hold af ræve.  
Dyrenes Beskyttelse er tilfreds med, at det Dyreetiske Råd i forbindelse med deres udtalelse (af 2010) om moderne jagt bakkede op om dette synspunkt. 

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Balder

Giv dyr som hvalpen Balder en lys fremtid

Hver en krone gør en forskel