Får

At se får græsse på en mark, hvor de har mulighed for at søge føde, vand og læ og udfolde deres adfærd er et skønt syn

Får

Mærkeordningen "Anbefalet af Dyrenes beskyttelse" er i gang med at få produktion af lamme- og fårekød ind under mærkningsordningen. Det vil sige, at kød, der er produceret under mærkningsordningen stammer fra dyr, der har levet i besætninger, der har ekstra store krav til dyrevelfærden.

Vores største opgave bliver derfor fremover at udbrede kendskabet til denne mærkningsordning, således at der er nogle lammeproducenter, der har lyst til at være med i ordningen og der er nogle forbrugere, der er parate til at betale lidt ekstra for kødet mod at være sikre på, at dyrene stammer fra besætninger, hvor velfærd er i højsædet.


Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Lad fugleungerne være

Lad fugleungerne være

LUK DETTE VINDUE

Vind et års forbrug af foder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et års forbrug af dyrefoder fra OLIVERS Petfood til en værdi af 4.000 kr.. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events.

Dyrenes Beskyttelses medlemmer får 15 % på køb hos OLIVERS Petfood, der samtidig donerer 10 % til Dyrenes Beskyttelses arbejde. Læs mere her

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om et års forbrug af dyrefoder fra OLIVERS Petfood.