Får

At se får græsse på en mark, hvor de har mulighed for at søge føde, vand og læ og udfolde deres adfærd er et skønt syn

Får

Mærkeordningen "Anbefalet af Dyrenes beskyttelse" er i gang med at få produktion af lamme- og fårekød ind under mærkningsordningen. Det vil sige, at kød, der er produceret under mærkningsordningen stammer fra dyr, der har levet i besætninger, der har ekstra store krav til dyrevelfærden.

Vores største opgave bliver derfor fremover at udbrede kendskabet til denne mærkningsordning, således at der er nogle lammeproducenter, der har lyst til at være med i ordningen og der er nogle forbrugere, der er parate til at betale lidt ekstra for kødet mod at være sikre på, at dyrene stammer fra besætninger, hvor velfærd er i højsædet.


Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Indsamling på 90 Cocker Spaniels

Kæmpe dyreværnssag:

Vi har brug for din hjælp

LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!