Vores udgifter

Se en oversigt over Dyrenes Beskyttelses udgifter
Fordeling af Dyrenes Beskyttelses midler 2015
I 2014 havde Dyrenes Beskyttelse et underskud på 10,2 mio. kr. For at afhjælpe foreningens økonomiske situation blev alle procedurer og omkostninger grundigt gennemgået for at sikre en billigere drift. Indsatsen har betydet, at udgifterne er faldet med 8 procent. I 2015 havde Dyrenes Beskyttelse udgifter for 77,7 mio. kr. Foreningen kom ud af 2015 med et lille overskud på 0,14 mio. kr.
Dyrenes Beskyttelse brugte i 2015 21,8 mio. kr. på dyreredning. Det vil sige til drift af Dyrenes Vagtcentral 1812, transport bl.a. Falcks kørsler med dyreambulance og foreningens egne dyreambulancer, vildtplejestationer og dyrlæger.
En del af de dyr der bliver reddet er familiedyr, der er formidlingsegnede. De bliver derfor dyrlægetjekket og plejet på foreningens internater. Omkostninger til dyreformidling og drift af internaterne, var på 23,5 mio. kr. 
I alt brugte Dyrenes Beskyttelse 45,3 mio. kr. på dyr i nød. Det er et fald på 9,7 procent i forhold til 2014. Faldet skyldes til dels en optimering af samarbejdet med internaterne samt en optimering af kørsler med dyreambulancerne. På trods af faldet i udgifterne til dyr i nød har Dyrenes Beskyttelse i 2015 reddet og formidlet flere dyr end tidligere år.

Se regnskabet for 2015 her.

Læs vores profilbrochure her.

 


Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE

Vind 1/2 års forbrug af OLIVER’S Organic foder

OLIVERS Organic indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter.

Medlemmer af Dyrenes Beskyttelse får 15%, når de handler hos OLIVER'S Petfood. Derudover donerer OLIVER'S Petfood 10 % til Dyrenes Beskyttelse.
Læs mere på olivers.dk/db   

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om 1/2 års forbrug af dyrefoder fra OLIVER'S Petfood.