Spøttrup Internat

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Perle er som navnet siger en rigtig perle. Hun er utrolig rar og også speciel med hendes aftegn. Perle har haft en ejer, men efter ejeren var død har hun vandret alene rundt i ca 2år inden hun kom hertil. Hun er nu klar til at finde sin nye familie.
  • Juliane er en dejlig og kælen hunkat. Hun er stille og rolig i alle situationer og elsker at blive snakket med. Hun vil passe supergodt ind i en familie, hvor hun kan få lov til at være sofakartoffel og blive forkælet lidt.
  • Malu er en af de mange katte der var blevet efterladt i et hus. Hun er en sød og kælen ung kat, som er meget nysgerrig. Hun søger en ny familie, som kan give hende en ny og rolig hverdag.
  • Bamseline er en sød og kærlig mis. Hun kom til os med to killinger som er kommet videre, så nu søger Bamseline et dejligt og roligt hjem, hvor hun kan nyde sit otium., Vær opmærksom på at alderen er et estimat, og at hun med godt sandsynlighed har mange gode år i sig endnu.
  • Basse er en rigtig hyggefis. Når der skal snakkes, skal han nok sørge for at få hovedet skubbet helt ind til en, og helst med armen på den anden side, så man kan klø ham på siden. Han er en stor og glad dreng, som elsker en tur i skoven, hvor han fint kommer når man kalder. Basse er vant til at være sammen med børn, kanin, kat og geder, og så elsker han at lege med andre hunde. Han er vant til at gå løs i siden af landevejen, og kan også gå løs ved cykel. Basse er vant til at være indenfor, og hopper ikke op i møblerne. Så mangler du en stor dejlig dreng, så kunne det måske være Basse., Han er kastreret., Hans eneste minus er at han ikke er god til at være alene hjemme, så Basse søger en familie som ikke er alt for meget hjemmefra, gerne som hund nr 2 eller et sted med hundegård når han skal være alene.
  • General er en stor flot hankat. Han er super kælen og smyger sig op ad alt lodret. Hans navn passer godt til ham da han er en bestemt herre og han ville gøre sig godt i et hjem som enekat hvor han måtte komme ud og fange mus.

Åbningstider:
Alle dage

10.00-12.00

og

16.30-18.00

Telefontider:
Man.- søn. fra kl. 08.00-17.45 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.
Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.
Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.
Modtagelse af hund til internatet kr. 700.
Ved modtagelse af kat til internatet kontakt os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Spøttrup Internat

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad