Spøttrup Internat

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Søren Kristian er en meget madglad dreng, som til en hver tid kan lokkes med en godbid. Han er meget kælen og elsker at putte på armen.
  • Edward er en rolig kat, som dog nok skal sørge for at blive set. Han er utrolig kælen, og han er meget legesyg. Han kan med de fleste andre katte, og er i det hele taget en meget afbalanceret ung herre.
  • Toy er en rigtig klatrefugl, han elsker at klatre, og især på os der er omkring ham. Heldigvis er han sød til ikke at bruge klør. Han elsker alt den kontakt han kan få og ønsker sig en familie hvor han kan få lov til at lege papegøje.
  • Pernille er en frisk og frejdig mis. Hun er super godt socialiseret og har en masse energi. Hun glæder sig til at komme ud til sin nye familie, gerne med børn og andre katte, så hendes dage med sjov og leg kan fortsætte.
  • Vivi er en dejlig og energisk pige. Hun er fuld af fart, og altid klar på eventyr., Vivi vil egne sig godt i en familie med nogen, der vil lege med hende, og evt. sammen med andre katte.
  • Eske er en flot sort kat, som virkelig ved hvordan man nyder livet. Han elsker at ligge i vindueskarmen og se ud på det hele, og så er han meget kælen. Når man kommer ind til ham, hopper han straks ned til os for at blive nusset.

Åbningstider:
Alle dage

10.00-12.00

og

16.30-18.00

Telefontider:
Man.- søn. fra kl. 08.00-17.45 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.
Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.
Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.
Modtagelse af hund til internatet kr. 700.
Ved modtagelse af kat til internatet kontakt os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Spøttrup Internat

Udsalg i webshop

Stort udsalg i Dyrenes Beskyttelses webshop

Alt overskud går til at hjælpe dyr i nød