Spøttrup Internat

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Jensen er en lidt forsigtig herre, men når han lige har set en an, så følger han med én, når man går rundt(det kunne jo være, man blev nusset). , Han vil gerne lege og er ellers nysgerrig og skal undersøge det hele., Jensen er øretatoveret, vaccineret og kastreret og er nu klar til at finde sin nye familie.
  • Reserveret, Amadeus er kommet retur til os, da han desværre ikke passede sammen med den kat, han skulle flytte sammen med. Han søger derfor igen efter en ny familie, som kan klare en supersød og kælen kat, der elsker at være midtpunkt., Amadeus er næsten døv, men fungerer heldigvis fint som indekat., Han er øretatoveret, vaccineret og kastreret.
  • Rosa er en super kælen kat, som lige skal se nye folk an, men når hun så kender en lidt, er hun super kælen., Hun kom her til fordi tidligere ejer ikke længere havde mulighed for at have hende. , Rosa har hos tidligere ejer været indekat, og er ikke vant til andre dyr. Hun er klar til en ny familie fra den 17/7., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.
  • Zlatan er en superkælen kat, som nu er klar til at finde sit nye hjem, hvor der er nogen, som elsker at hyggeputte lige så meget, som han gør. , Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.
  • Madinella er kommet hertil da hun har vandret rundt i Højslev, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun var øretatoveret, men desværre så utydeligt, at vi ikke kunne læse det, derfor søger hun nu en ny familie, der vil tage sig godt af hende. Hun er en super kælen kat, som elsker at gå på opdagelse, og ønsker sig et hjem med adgang til have., Hun er klar til en ny familie fra 14/7., Hun er vaccineret, chippet og neutraliseret.

Åbningstider:
Alle dage

10.00-12.00

og

16.30-18.00

Telefontider:
Man.- søn. fra kl. 08.00-17.45 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.
Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.
Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.
Modtagelse af hund til internatet kr. 700.
Ved modtagelse af kat til internatet kontakt os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Spøttrup Internat

Lad dyreungerne være

Lad dyreungerne være

Ofte er de hverken efterladte eller i nød
LUK DETTE VINDUE

Vind 1/2 års forbrug af OLIVER’S Organic foder

OLIVERS Organic indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter.

Medlemmer af Dyrenes Beskyttelse får 15%, når de handler hos OLIVER'S Petfood. Derudover donerer OLIVER'S Petfood 10 % til Dyrenes Beskyttelse.
Læs mere på olivers.dk/db   

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om 1/2 års forbrug af dyrefoder fra OLIVER'S Petfood.