Spøttrup Internat

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • General er en stor flot hankat. Han er super kælen og smyger sig op ad alt lodret. Hans navn passer godt til ham da han er en bestemt herre og han ville gøre sig godt i et hjem som enekat hvor han måtte komme ud og fange mus.
  • Tanja er en rigtig sød kat med en utrolig blød pels. Hun var blevet efterladt af sin ejer, og blev så bragt hertil. Hun søger derfor nu et nyt hjem hvor hun rigtigt kan blive forkælet.
  • Perle er som navnet siger en rigtig perle. Hun er utrolig rar og også speciel med hendes aftegn. Perle har haft en ejer, men efter ejeren var død har hun vandret alene rundt i ca 2år inden hun kom hertil. Hun er nu klar til at finde sin nye familie.
  • Pedro er en utrolig flot kanin med sin specielle farve. Han er meget rolig og er let at håndtere. Han elsker at ligge helt fladt på maven og dase, men kommer ellers nysgerrigt en i møde når man går ind til ham.
  • Mascus er en flot, blank kat, som er lidt lang i pelsen, og så har han en sød, lille, hvid plet på brystet. Han er lige så kælen, som dagen er lang, og elsker bare at smide sig på siden for at blive nusset. Han er meget madglad, så han kommer altid, når man kalder, når bare man har en lille godbid til ham.
  • Grethe er en meget flot trefarvet kat som er lidt langhåret. Hun var sammen med sine tre små killinger sat af på en rasteplads hvor de måtte klare sig selv. Nu er de alle ovenpå igen, og killingerne er store nok til at klare sig selv. Derfor søger Grethe nu et sted hvor hun rigtig kan blive forkælet og blive taget godt af lige som hun har gjort det med sine killinger. Så mangler du en flot og kælen kat som Grethe så kontakt os endelig.

Åbningstider:
Alle dage

10.00-12.00

og

16.30-18.00

Telefontider:
Man.- søn. fra kl. 08.00-17.45 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.
Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.
Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.
Modtagelse af hund til internatet kr. 700.
Ved modtagelse af kat til internatet kontakt os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Spøttrup Internat

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad