Spøttrup Internat

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Pippi er en sød og meget rolig kat. Hun elsker at blive kælet med og at kunne gå rundt og følge med i, hvad man laver.
  • Lars er en rigtig bandit. Han er super kælen, men er der udsigt til, at man skal væk fra legepladsen så kan han ligge og se så sød ud for så at spurte væk når man nærmer sig, for så at smide sig og se sød ud igen.
  • Nikita er den mest rolige i denne flok, og nyder bare at ligge roligt og holde øje med det hele. Hun er dog ikke så rolig, at hun ikke kan tage med de andre på sjov i det store kradsetræ.
  • Tarzan. Ja, mangler du en killing fyldt med spilopper, så er Tarzan et godt bud. Han er fyldt med sjove hop og spring og kan også komme med sjove lyde, når han rigtig kommer i gang med at lege.
  • Poul er vores fantastisk dejlige dreng, som altid er klar til kæl, når man kommer ind til ham. Han var blevet efterladt i en lejlighed af sin tidligere ejer og søger derfor nu et nyt hjem. Han er en rigtig puttegøj, som virkelig nyder at putte i arm, så hans nye hjem skal helst være et sted, hvor man mangler en sød, rolig og utrolig kælen kat.
  • Dagmar kom hertil med sine killinger. De er nu rejst til nye familier, og Dagmar vil derfor også gerne finde sig et nyt sted at bo. Hun vil gerne lige se folk an, men sætter man sig ned til hende, så kommer hun med det samme. Hun er rigtig kælen, når hun først kommer i gang, og er rigtig god til at spinde.

Åbningstider:
Alle dage

10.00-12.00

og

16.30-18.00

Telefontider:
Man.- søn. fra kl. 08.00-17.45 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.
Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.
Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.
Modtagelse af hund til internatet kr. 700.
Ved modtagelse af kat til internatet kontakt os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Spøttrup Internat

Årets Dyreven 2016

Årets Dyreven 2016

Susanne Hovmand-Simonsen