Internationalt samarbejde

Igennem internationalt samarbejde forsøger Dyrenes Beskyttelse at påvirke internationale beslutninger f.eks. i forbindelse med udformning af anbefalinger eller love. Vi er derfor medlem af Eurogroup for Animals.

rovfugl

Eurogroup for Animals
Rammerne for en stor del af den danske lovgivning om dyr fastsættes i EU. Derfor er det vigtigt for Dyrenes Beskyttelse at have indflydelse på beslutninger i blandt andet Europa-parlamentet og i EU-kommissionen. Dyrenes Beskyttelse var i 1980 med til at stifte Eurogroup for Animals, eller blot Eurogroup i daglig tale, som er de europæiske dyreværnsorganisationers fælles stemme i EU. Dyrenes Beskyttelses direktør Britta Riis er præsident for Eurogroups Executive Commitee.

Fra kontoret i Bruxelles arbejder Eurogroup tæt sammen EU's forskellige aktører - Kommissionen, Rådet og Parlamentet. Dette foregår bl.a. gennem møder og arbejdsgrupper, hvor Eurogroup inviteres til at deltage i kraft af sin videnskabelige og tekniske ekspertise. Eurogroup koordinerer lobbyarbejde i forhold til konkrete emner (f.eks. udarbejdelse af nye EU-regler om forsøgsdyr), hvor de enkelte nationale medlemsorganisationer, som Dyrenes Beskyttelse, står for den konkrete kontrakt til parlamentarikere, ministre eller embedsmænd. Samtidig er Eurogroup også et forum, hvor medlemsorganisationerne kan udveksle viden og erfaringer om dyrevelfærdsemner, samt få rådgivning om europæiske forhold.

Læs Eurogroup for Animals årsberetning 2009-2010 i PDF-format.
Andre medlemsorganisationer i Eurogroup

Download PDF-læseren Adobe Reader, hvis du ikke har den installeret.

Udenlandske organisationer om dyr
Dyrebeskyttelsen Norge
Dyrenes Venner i Grønland
Djurskyddet Sverige
Eurogroup for Animals
Förbundet Djurens Rät
Greenpeace International
RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals)
SEY (Finnish Federation for Animal Welfare Associations)
Svenska Djurskyddsföreningen
WWF (World Wide Fund For Nature)


Hvis et link mod forventning ikke virker - send venligst en mail til: info@dyrenesbeskyttelse.dk

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE

Vind 1/2 års forbrug af OLIVER’S Organic foder

OLIVERS Organic indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter.

Medlemmer af Dyrenes Beskyttelse får 15%, når de handler hos OLIVER'S Petfood. Derudover donerer OLIVER'S Petfood 10 % til Dyrenes Beskyttelse.
Læs mere på olivers.dk/db   

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om 1/2 års forbrug af dyrefoder fra OLIVER'S Petfood.