Opskrifter & Tips

Skær ned på dit kødforbrug og køb kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv – så gør du en positiv forskel for både det globale klima, dyrevelfærden og dit eget helbred

Nye madvaner kræver imidlertid også ny inspiration i køkkenet, og derfor er Dyrenes Beskyttelse gået ind i kampen for en mere klimavenlig kost sammen med en række af Danmarks førende stemmer inden for madkultur og fødevarer.

Her på siden vil vores madambassadørkorps inspirere, overraske og gøre dig nysgerrig på klimavenlig kost gennem spændende opskrifter og tips og tricks til både madlavning og indkøb. Husk at kigge forbi løbende – der kommer hele tiden nye opskrifter til. 

Vanløse Blues: Grillede BBQ blackbean bøffer

 

Mia Sommer: Fyldte søde kartofler 

 

Vanløse Blues: Tyrkisk gryde og fyldte peberfrugter med blomkålssalat

 

Mia Sommer: Falafler

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Stop lange dyretransporter

Millioner og atter millioner af dyr bliver hvert år transporteret på lange anstrengende transporter over de europæiske grænser. Undervejs udsættes de for stress, sult, dehydrering, smerte og ikke sjældent død.

Hjælp os med at råbe politikerne op og få de lange dyretransporter stoppet – én gang for alle. 

Med din underskrift bakker du op om vores kamp.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!