Svinekødsguide

Vi danskere spiser rigtig meget svinekød, og der er rigtig meget forskelligt svinekød at vælge imellem i køledisken, men der er stor forskel på, hvordan grisene har haft det. F.eks. har en konventionel gris 0,65 kvm2 per gris og lever hele sit liv inde i en stald, hvorimod en økologisk gris har 2,3 kvm2 i gennemsnit og har adgang til det fri.  Der er altså stor forskel på, hvor meget dyrevelfærd, du får for dine penge, og derfor har vi lavet denne svinekødsguide, så du hurtigt kan se, hvad du skal vælge, hvis du vil have mest mulig dyrevelfærd for dine penge

Dyrenes Beskyttelses svinekødsguide

Se svinekødsguiden i pdf-format her

Download PDF-læseren Adobe Reader, hvis du ikke har den installeret.


Sammen kan vi gøre en forskel

Sammen kan vi gøre

en forskel

for de danske grise
LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.