Svinekødsguide

Vi danskere spiser rigtig meget svinekød, og der er rigtig meget forskelligt svinekød at vælge imellem i køledisken, men der er stor forskel på, hvordan grisene har haft det. F.eks. har en konventionel gris 0,65 kvm2 per gris og lever hele sit liv inde i en stald, hvorimod en økologisk gris har 2,3 kvm2 i gennemsnit og har adgang til det fri.  Der er altså stor forskel på, hvor meget dyrevelfærd, du får for dine penge, og derfor har vi lavet denne svinekødsguide, så du hurtigt kan se, hvad du skal vælge, hvis du vil have mest mulig dyrevelfærd for dine penge

Dyrenes Beskyttelses svinekødsguide

Se svinekødsguiden i pdf-format her

Download PDF-læseren Adobe Reader, hvis du ikke har den installeret.


Besøg vores webshop

Check vores

webshop ud

Tag på shopping i Dyrenes Beskyttelses webshop og støt dyrene, når du handler.
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!