Tilbudsmail

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses tilbudsmail. Så får du hver søndag en mail med ugens tilbud på produkter med vores mærke "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse", samt økologiske animalske produkter. Ved at kigge efter disse tilbud når du køber ind, er du med til at gøre en stor forskel for dyrene. Du bestemmer selv, hvilke butikskæder du vil modtage tilbud fra

Tilbudsmailen bliver udarbejdet i samarbejde med Tilbudsugen.dk. Tilbudsugen.dk læser hver uge alle supermarkedsreklamer igennem og registrerer tilbud på produkter som er ’Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse’ og økologiske produkter. Vi gør opmærksom på, at det kan ske, at registreringen ikke er sket fyldest, således at enkelte tilbud ikke fremgår af mailen.


Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE

Vind 1/2 års forbrug af OLIVER’S Organic foder

OLIVERS Organic indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter.

Medlemmer af Dyrenes Beskyttelse får 15%, når de handler hos OLIVER'S Petfood. Derudover donerer OLIVER'S Petfood 10 % til Dyrenes Beskyttelse.
Læs mere på olivers.dk/db   

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om 1/2 års forbrug af dyrefoder fra OLIVER'S Petfood.