Balkan

Livsstykket Balkan søger nyt hjem.
Balkan er kommet ind til os efter tidligere ejer er blevet syg. Det er anden gang Balkan havner i denne uheldige situation, men det bærer hans gode humør ikke præg af. Han er en schæfer/labrador-blanding på næsten 7 år.
Balkan elsker at være i centrum. Han kører glad med på tur, går meget pænt i snor, og er en fornøjelse at have med uanset om udflugten går ind til byen eller ud i naturen. Er han ved stranden tager han gerne en badetur.
På nuværende tidspunkt har Balkan for meget på sidebenene, så ny ejer skal være indstillet på at tage hånd om dette.
Balkan bryder sig ikke om mindre børn, så vi søger et hjem hvor de er over 15 år. Og efter et overfald af en hanhund tolererer Balkan ikke disse. Enkelte tæver accepterer han.
Vi søger et hjem hvor Balkan kan være alenehund.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 19FH-0255
Hund, Han
Race
Lab/Schæfer Bl.
6 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten