Aya

Aya har ikke altid haft et nemt liv. De første par år var præget af en hård hånd. Siden kom hun i et andet hjem, hvor hun lærte hvad tryghed og kærlighed er. Pga. sygdom må hun desværre finde sit sidste hjem
Aya er en skøn pige, som for alt i verden gerne vil være hvor du er. Hun er tryg ved børn, vi søger dog et hjem hvor disse er over 12 år.
Det er kun begrænset hvad hun har været alene hjemme, men har klaret 2-4 timer fint. Der må påregne en tilvænnings periode til nyt hjem.
Aya kører gerne med i bilen.
Hun er en voksen dame, som nyder gåture i skoven, og menneskelig selskab mere end leg med andre hunde. Og så elsker hun lækre godbidder og vil også gerne søge dem i græsset eller lave lidt træning for dem.
Hun er en meget kærlig hund som knytter sit tæt til sin ejer.
Hun ønsker sig et roligt og kærligt otium, hvor hun kan være midtpunkt. I hus, på landet.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 19FH-1630
Hund, Hun
Race
Schæfer/Rottweiler
6 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten