Vigga

Søde Vigga
Vigga er en skøn lille selvskabspapegøje, som har det bedst med at være sammen med sine mennesker. Hun er kommet til os fordi hun er ked af at være alene hjemme. Det betyder at der i Viggas nye hjem ikke må være nogen begrænsning på at lære hende det. Vigga har boet med anden lille hund, og det har ikke hjulpet hende i forhold til hendes alene hjemme problem. Hun har fungeret fint med de hunde hun kender, men er ikke begejstret for fremmede hunde. Vigga er glad for gåture, gerne i skoven, og sætter efterfølgende pris på en lur i sofaen. Vigga skal i hus med have i et roligt område, da hun ikke bryder sig om støj og høje lyde. Hvis der er børn i Viggas nye hjem, skal de være store og hundevante. Vigga er en Bichon Havanais og kræver derfor ugentlig pelspleje, og klip nogle gange årligt. Hun søger et hjem som har tiden og overskuddet til at vise hende vejen og tage tingene i hendes tempo. Hun er 3 år gammel og vejer 9 kilo.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V2000
Hund, Hun
Race
Bichon havanais
3 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten