Rocky

Rocky er en vi kender utrolig godt. Vi har passet ham mange gange, da hans tidligere ejer har været på nogle længervarende rejser. Nu er Rockys far ved at være gammel og skal på plejehjem, og derfor er det blevet vores fornemmeste opgave at finde en ny og sød familie til bassen. Han tager imod gæster med kys og glæde. Han er en blid og hjertevarm hund, som har sine faste rutiner. Blandt andet får han hver aften en "godnat-banan", hvilket han ser utrolig meget frem til. Han går nogenlunde pænt i snor, kan ikke sådan helt godt med andre hunde, specielt ikke hanhunde. Vi søger et hjem til Rocky i rolige og faste omgivelser. Et hjem som vil gøre Rockys sidste tid helt fantastisk. Han skal ikke ud i et hjem med børn eller med andre hunde. Kontakt os gerne for mere information.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 19NH-1667
Hund, Han
Race
Rottweiler/Lab Blanding
9 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten