Lady

Lady har ikke oplevet så meget i sit hidtil korte liv. Hun har ikke været ønsket hos tidligere ejer og har hovedsageligt stået bundet i haven det meste af hendes liv. Nu skal vi hjælpe hende et step tættere på at finde et hjem, hvor man har lyst og tid til hende. Hun er en stor glad hoppebold. Hun ELSKER mennesker, opmærksomhed - ja faktisk elsker hun alting. Hun er en utrolig hengiven hund, som bare slet ikke kan være i sin krop. Hun kan virke meget voldsom, og trænger til en ejer som har lyst til at arbejde med hende. Hun har masser af gåpåmod og vil utrolig gerne lære. Vi leder efter et erfarent hjem, hvor man vil have fokus på træning, aktivering og tillid. I er mere end velkommen til at ringe for flere spørgsmål.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 19NH-1745
Hund, Hun
Race
Labrador Blanding
1 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten