Frida

Der er samtale på Frida den 23/3.
Frida er den type hund, der knytter sig tæt til sin ejer. Hun elsker at lege med frisbee og andre hunde. Her hos os er det dog ikke alle hunde, hun er lige glade for. Hun elsker at være ude, men hun nyder også at komme ind og putte under dynen. Hun kan sagtens være alene hjemme - men trives bedst med at være i sit bur. Hun er vant til at komme meget i skoven både med og uden snor. Hun kan de basale kommandoer og går pænt i snor. Hun bliver lidt usikker når hun er nye steder. Det tog hende halvanden dag om at bløde op her hos os, men nu er hun helt sig selv igen. En glad lille hund, som meget gerne skal på slankekur. Man ser det måske ikke helt på billedet, men hun er næsten kule rund.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 19NH-1746
Hund, Hun
Race
Blanding Mops
3 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten