Walter

Walter er indleveret på grund af sygdom i familien. Han er en meget glad og energisk hund, som bare ikke er blevet aktiveret tilstrækkeligt. Han kan blive lidt nervøs, hvis han får skældud, og han skal også først lige se nye mennesker an. Når han har vurderet at situationen er ok, er han bare i højt humør. Han kan sagtens være alene hjemme på en almindelig arbejdsdag. Han var kun blevet luftet i haven, hvilket betyder at han ikke gik særligt pænt i snor. Dette er der lavet om på, så nu går luftning i snor som en drøm. Han har hos tidligere ejer været vant til at komme i møblerne, til tider endda også sengen - og det er altså noget han kan li'. Et lille minus.. han kan åbne døre.. Så er i forberedt ;-) Walter vil meget gerne have sin ejer for sig selv, og skal derfor heller ikke ud i et hjem med børn.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 19NH-1761
Hund, Han
Race
Blanding Border/Labrador
5 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten