Luka

SAMTALE PÅ FREDAG D. 22. Luka er en utrolig glad og kontaktsøgende hund. Han er vant til andre hunde, da tidligere ejers andre familiemedlemmer også havde hunde, som de ofte var sammen med. Derudover er han også gode venner med katte - han ser dem måske som artfæller, hvem ved. Han har ikke været så meget alene, men kan sagtens. Når han endelig er alene, sover han i sit bur, som han er meget glad for. Han bliver for stresset hvis han skal passe på hele huset, når han er alene. Han er glad for børn og har været vant til børn hele sit liv. Han har ikke gået til træning, men kan alle de basale kommandoer som sit, dæk, giv pote og komme ved indkald. En super sød og nem hund, som vil egne sig hos de fleste familier.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 19NH-1764
Hund, Han
Race
Chihuahua
3 år og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten