Paw

Paw er bare en stor hvalp. Men en hvalp som er 100 % renlig og kan de basale kommandoer. Han er en aktiv hund, som har brug for, at bruge både hovedet og næsen dagligt og dette er virkelig nødvendigt at overveje, om man har overskuddet til dette, har man det, så får man den bedste trænings makker og familie hund, men det er et krav, at han bliver udfordret dagligt. Når han er fysisk og mentalt træt og aftenen nærmer sig, ELSKER han at putte ved siden af en i sofaen. Tidligere ejer kunne desværre ikke længere opfylde Paws behov, og måtte erkende at vi skulle hjælpe med at finde en der kunne, nu hvor han ikke er ældre. Han har aldrig været alene hjemme, da tidligere ejer er førtids pensionist og har gået hjemme med ham hver dag. Han er vant til at komme på nogle lange gåture dagligt, og foder aktivering i haven om aften, men dette har ikke været nok til Paw. Han er vant til at køre i bil. Han er utrolig kontakt søgnede og der er fart over feltet. Vil i høre mere om Paw, så kontakt os på tlf. 88770307 indenfor vores åbningstider.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 19NH-1889
Hund, Han
Race
Irisk Setter/Labrador
9 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten