Sushi

2 HUNDE SØGER HJEM SAMMEN: Fantastiske Lille Sushi, er kommet til Roskilde internat med sin søster Jackie, da ejer desværre ikke kunne passe dem mere. De har nu altid haft det godt og er blevet passet og plejet rigtig godt. De kommer oprindeligt fra Frankrig, og har været vant til at være på mange udenlands ture. De er nogle helt igennem nemme og fantastiske hunde, med et skønt sind, og de knus elsker alle mennesker. De har ikke været sammen med så mange andre hunde, og heller ikke været meget på tur, men de elsker turene og nyder nu også samvær med andre hunde. Da de er nogle rigtige damer kan de godt blive lidt sure på nærgående drenge. De er vant at køre i bil, bo i hus og vandt til større børn. Begge er utrolig udadvendte hunde, og hopper op af en og kysser en i hele hovedet, selvom man først lige har mødt dem. Begge piger klare internats livet rigtig godt.
De søger et roligt hjem, er ok med store børn. De vil gerne ud til hus med have, og gerne til nogle der ved hvad det vil sige at have med pels pleje at gøre.
Hun er meget udadvendt, og meget lege syg overfor andre hunde og mennesker, hun er en stor støtte for søde Jackie.
HUSK AT BESTILLE TID TIL HVER ENKELT HUND! SKRIV EN MAIL (roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk) MED HVAD DU KAN TILBYDE, HAR AF ERFARING MED HUND MM.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-2301
Hund, Hun
Race
Shih Tzu
8 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten