Blackie

Skønne Blackie søger sin evige familie, sammen med Simba.
Disse pragtfulde hvalpe har haft en lidt hård start på livet da de kommer fra udlandet, men de er helt igennem fantastiske hvalpe.
De er hvalpe som ikke er helt renlige og de kan ikke være alene hjemme uden træning i dette.
Det vil sige at det er 2 små børn man får ind i huset.
De søger en familie med hunde kendskab, der kan lære dem hele den store verden at kende. Og en familie der kender til pelspleje. De er gode med alle hunde. De er kan gå i snor. De elsker alle mennesker, og så er de gode til at blive trimmet.
De skal ikke ud til mindre børn, da de har behov for at det er dem der er i centrum og får alt opmærksomheden.
Hvalpene bliver solgt med en sær kontrakt.
"SKRIV EN MAIL TIL roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk MED HVAD DU KAN TILBYDE, HAR AF ERFARING MED HUND, HVILKE RACER DU HAR HAFT MM"

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-2589
Hund, Han
Race
Yorkshire Terrier
5 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten