Rex

Fantastiske Rex søger sin nye familie, da tidligere ejer ikke kunne tage vare på ham mere. Han er desværre kommet retur, da ham og ejeren ikke var helt enige om tingene, desværre blev det for stor en mundfuld. Han er en utrolig lækker bøf, som trænger til lidt opdragelse og træning. Rex er en stor dreng, som har en del kræfter bag sig. Han kræver derfor en familie med erfaring indenfor de store vagthunde - helst gerne nogle der har haft rottweiler før, og som har forståelse og kræfter til at håndtere en hund som Rex. Rex er en rigtig hyggetrold, han er utrolig charmerende og kærlig, og nyder at være tæt på sine mennesker. Han knytter sig meget til sin familie, og er meget glad for alle mennesker. Han er god med tæver og faktisk også små hunde, men han kan slet ikke med han hunde. Han er blevet kastreret. Han er en rigtig mand der skal markere ( ikke indenfor ). Han er super god til at være alene hos os, og har aldrig ødelagt noget. Ny ejer skal dog være indstillet på at han lige skal vende sig til sit nye hjem inden man forlader ham. Han er alt i alt bare en rigtigt dejlig buller basse. Han har ikke været vant til børn, så han skal ikke ud i en små børns familie, da han også er meget voldsom, og stadig kan finde på at hoppe op. Han søger hus og have. Han vejer omkring de 60 kilo, så der skal være god plads til ham. Han er kasteret. Han søger nogle som kender til rottweileren. HUSK AT BESTILLE TID TIL HVER ENKELTE HUND! SKRIV EN MAIL (roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk) MED HVAD DU HAR AF HUNDE ERFARING, HVAD DU KAN TILBYDE MED MERE.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-3055
Hund, Han
Race
Rottweiler
5 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten