Arne

Charmerende Arne kom til os efter at være blevet fundet alene på gaden, og vi ved derfor ikke så meget om den lille fyr. Allerede ved første øjekast er Arne bare en lille charmør, der rigtig gerne vil snakke med alle mennesker. Han er en glad og meget social hund, han vil rigtig gerne være der hvor vi er. Han er ikke så begejstret for nogle hanhunde, men han fungere godt med tæver. Han går fint i snor. Vi ved ikke med sikkerhed hvad han vil sige til børn, derfor må hans nye familie gerne have hundevante børn. Arne søger et roligt hjem hvor han kan få lov til at nyde det gode liv.
Arne bliver solgt med en særkontrakt.
HUSK AT BESTILLE TIL TIL HVER ENKELTE HUND PÅ MAIL, SKRIV EN MAIL MED HVAD DU KAN TILBYDE, MED MERE. Roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-3143
Hund, Han
Race
Pekingeser/Chihuahua Bl.
6 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten