Chino

Skønneste Chino søger sin nye familie.
Han har desværre haft en del hjem, ikke fordi der har været noget i vejen med ham, men fordi dem der har købt ham ikke vidste hvad det vil sige at have en old english bulldog. Han var ikke i så god stand da vi fik ham ind, han var tynd og havde allergi, hvilket vi snart har styr på.
Derfor søger vi nogle til ham som kender til alt det charmerende ved racen og de små udfordringer der også kan være. Chino er en rigtig buller basse som elsker alle mennesker, han er utrolig stædig og har sine egne meninger. Han elsker at lege og være vild, men samtidig elsker han også at sove længe. Han tror han er en lille hund, for han vil gerne op på skødet. Han er ok med nogle tæver, men har det rigtigt svært med han hunde. Han kan simpelthen ikke fordrage dem. Han er blevet så dygtigt, og går nu bare forbi dem uden at sige et kvæk. Han kræver stadig en del træning ang socialisering. Derfor søger han også en familie hvor han kan blive alene hund, hvor der ikke er andre dyr i hjemmet eller børn.
Chino er ikke glad for at være alene, så ny ejer skal være indstillet på at det skal trænes, og der kan være en chance for han aldrig lære det. Chino er blevet meget dygtig hos os, og er ikke så nervøs når vi går fra ham, som han var i starten. Han søger hus og have, og ikke i nogen stor by. Han er kastereret.
HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND PÅ EMAIL, SKRIV GERNE EN MAIL MED HVAD I KAN TILBYDE MED MERE PÅ roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-3263
Hund, Han
Race
Old English Bulldog
5 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten