Bandit

Smukke og lang benet Bandit søger hans nye familie.
Han er kommet til os da ny ejer desværre ikke kunne tage vare for ham. Han er en fantastisk dreng, med en masse krudt i røven - han er en klog dreng med power.
Han kommer oprindelig fra udlandet, men desværre har folk ikke helt vidst hvad man skulle gøre med sådan en hund, så han kom ud til familie, hvor aktivitet niveauet ikke rigtigt passet sammen. Han er super god med andre hunde, han er lige i teenager alderen, så har ikke helt forstået med tæver at de ikke kan humpes alle sammen. Han hunde er han også god med, men når de er større og stærkere end ham, bliver han usikker og gør. Han har ikke prøvet at være meget alene, men klare det ret flot, han har aldrig ødelagt noget. Ny ejer skal være indstillet på han lige skal vende sig til sit hjem, inden man går fra ham., og lære ham det på en respektfuld måde. Han er en stor dreng der vejer 32 kg.
Han har ikke prøvet at være sammen med børn, men virker glad men samtidig også lidt usikker, derfor søger han et hjem uden små børn.
Han søger et hjem med have og en masse plads og boltre sig på.
Han søger et hjem med aktive mennesker der vil elske at løbe og gå lange ture med ham. Han er super god til at falde til ro, når han har fået rette aktivitet.
HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND PÅ EMAIL, SKRIV GERNE EN MAIL MED HVAD I KAN TILBYDE MED MERE PÅ roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-3407
Hund, Han
Race
Border Collie, Schæffer Bl.
8 måneder og 6 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten