Runa

Skønneste, strit øret Runa, søger sin nye familie.
Hun er kommet hertil sammen med sin mor, pga af ejer desværre var afgået ved døden. Viola og Runa, er nogle rigtige tæver - og derfor er de to også skilt ad, da de kom meget op og slås. Runa er en skøn pige med ben i næsen, og er ikke bange for at sige hej til nogle mennesker, eller hunde - hun skal nok skælde alle de store ud. Hun er renlig og går fint i snor. Hun søger en familie der kan give hende de ture og den motion hun har brug for, så hun søger en aktiv familie. Runa trænger stadig til at tabe sig, og har 1 grad patella i sit knæ, men ikk noget der påvirker hende.
Hun er god med nogle hunde, men er ikke godt socialiseret, så vi er stadig i gang med hun kun for gode oplevelser. Hun er lidt dominerende over for tæver, så hvis man har anden hund, skal det ikke være en tæve. Hun er super skøn at gå tur med, hun er renlig. Hun er dygtig til at være alene, men ny ejer skal være indstillet på at kunne lære hende det stille og roligt. Hun har ikke prøvet så meget i hendes liv, men igen hun tager det hele i stiv arm. Hun er en værre putte fis - nogle gange kan vi slet ikke finde hende så ligger hun under tæppet og hygger. Hun søger et hjem, hvor hun kan være i fokus så der skal ikke være nogle små børn. HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELT HUND PÅ EMAIL! SKRIV SAMTIDIG HVAD I KAN TILBYDE, HAR AF ERFARING MED HUND MED MERE TIL: roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-3494
Hund, Hun
Race
Korthåret Gravhund/Pincher Bl
4 år og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten