Bamse og Gitte

Her er søde Bamse og Gitte som er Teddy vædder. De kommer fra en dyreværnssag og var noget stresset da de kom til os. Vi har nu brugt meget tid på dem og hold da op en udvikling de har gjort. De er blevet meget trygge ved os og de er blevet opsøgende og kommer løbende når de ser os. Vi har trænet dem med godbidder, både når de skal kæles og børstes og det har virkelig givet potte. De er bare så søde og de er lidt som hunde. Så vi håber inderligt at der sidder nogen søde mennesker som vil arbejde videre med dem, Man skal dog påregne pelspleje når man har denne race. Det gode er at de gerne vil børstes og sidder lige så stille og nyder det. Gør man det som en hyggestund og passer godt på dem er det intet problem. Vi børster dem 2-3 gange om ugen.
Bamse og Gitte vil elske et hjem som frikanin med god plads og tid og kærlighed. De er dygtige til at bruge bakke og de er begge neutraliseret, chippet og vaccineret.

Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Reference: 12V44
Kanin, Han
Race
Vædder
1 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten