Chip

Chip med de smukke aftegninger, er fundet i en park sammen med hans bror, hvor ingen ville kendes ved dem. Chip er en lidt forsigtig fyr, der skal have tiden til lige at tø op. Han er nysgerrig og opsøgende på tingene, så vi tror på, at i de rette hænder med tid og kærlighed, så blomstrer han op med lynfart. Chip ønsker et hjem med tålmodighed, så han bliver tryg, og plads til at han kan strække poterne. Chip er ikke kastreret, men kan blive det efter ønske.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 18FA-2166
Kanin, Han
Race
Hermelin Blanding
9 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr, som bør holdes minimum to sammen. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten