Chap

Chap er fundet i en park sammen med hans bror, hvor ingen ville kendes ved dem. Men det har bestemt ikke slået ham ud, han har mod på livet og er en rigtig her kommer jeg kanin, træning i hænder skal dog påregnes. Chap er aktiv han elsker at grave og hoppe rundt med fuld fart på. Da hans små poter sjældent står stille, ønsker han sig et hjem med plads og gode grave muligheder. Chap er kastreret. Kaniner er sociale og har ofte glæde af artsfæller. De skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Ønskes det at de skal gå ude skal man være obs. på at det først kan tilvænnes når det bliver varmere i vejret. De er alle sundheds tjekket og klar til at finde nye hjem.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 18FA-2167
Kanin, Han
Race
Hermelin Blanding
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten