Salami

ENEKANIN: Store skønne salami er desværre kommet retur til os, da hun har mistet sin ven. Hun blev fundet herreløs, da hun kom ind til os første gang. Da hun er en stor pige kræver hun en del plads i sit nye hjem. Hun skal have adgang til min. 9kvm hele døgnet. Hun skal leve som enten enekanin eller ved siden af en anden kanin, da hun er meget bestemt og vi har prøvet flere forskellige bondings der ikke er lykkedes. Hun elsker at blive nusset, men bryder sig ikke om at blive løftet. Hun er neutraliseret og chippet d. 30/8. Hun har fået VHD2 vaccine d. 18/8

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 18RA-1434
Kanin, Hun
Race
Fransk Vædder
3 år og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten