Otello

INDEKANIN: Skønne Otello er kommet til os sammen med 5 andre kaniner, da hans ejer ikke kunne have dem mere. Han er en nysgerrig fyr, men alt ting er lidt farlig i starten, så han skal lige se tingene lidt an. Men han kommer gerne og dytter til en når man sidder hos ham. Han ønsker sig en neutraliseret hunkanin han kan blive venner med. De skal have adgang til min 9kvm hele døgnet. Han er IKKE neutraliseret endnu, så han kan kun reserveres. Har fået VHD2 vaccine 8/12.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Reference: 18RA-2384
Kanin, Han
Race
Kanin
2 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr, som bør holdes minimum to sammen. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten