Polly

INDEKANIN: Søde lille Polly blev fundet i Helsingør og havde store gamle bylder nok fra bid, som vi har fået opereret væk. Hun er sådan en sød pige, der elsker at nusse og give den gas ved at løbe rundt. Hun søger et hjem hvor der er en anden neutraliseret hankanin og ny ejer skal have erfaring med sammenføring af disse. Det er vigtigt at der er min. 9 kvm i hendes nye hjem og adgang til dette hele døgnet. Hun er ikke neutraliseret endnu og kan derfor kun reserveres. Hun har fået VHD2 vaccine 23/1. Hun er chippet.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Reference: 19RA-0095
Kanin, Hun
Race
Dværgkanin
6 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten