Safran

INDEKANIN: Lille Safran er fundet herreløs sammen med sin søster Anis. Hun er en meget forsigtig pige der nemt bliver bange ved høje lyde eller hurtige bevægelser. Hun egner sig ikke til en børnefamilie med små børn. Hun har været i pleje, hvor hun er blevet meget mere tam og nu kan hun godt nusses og håndteres. Hun ønsker sig en neutraliseret kanin, hun kan blive venner med på sigt, og som kan vise hende at vi mennesker er gode nok. De skal have adgang til min. 9 kvm hele døgnet, eller leve som frikaniner. Hun er ikke gammel nok til at blive neutraliseret endnu, så hun skal tilbage til os når hun er gammel nok.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RA-3328
Kanin, Hun
Race
Dværgkanin
2 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten