Ninka

UDEKANIN: Ninka kom til os, da den gruppe kaniner hun boede med mobbede hende ud af gruppen. Nu søger hun et nyt hjem, hvor der kun er en neutraliseret rolig hankanin. Ny ejer skal have sat tre måneder af til sammenføring af dem. Hun vil gerne tage godbidder fra en og nusses blidt og roligt. Hun vil ikke passe ind i et hjem med børn, da vilde bevægelser gør hende nervøs. I hendes nye hjem skal der være min. 9 kvm og adgang til det hele døgnet. Hun er IKKE neutraliseret endnu, men kan reserveres og så bliver hun det her.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RA-0279
Kanin, Hun
Race
Dværgkanin
5 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten