Lui

Lui er 100% døv. Det farlige ved Luis døvhed er at han ikke har fornemmelsen af faren. Biler er selvfølgelig stor trussel for ham men også andre katte og dyr. Det betyder også at han sover rigtigt godt, bliver aldrig bange og er altid i godt humør.
Leila bliver mere bange for støj og hurtige bevægelser og vågner op hver gang der er en lyd. Da de sover meget sammen, ovenpå hinanden, er det godt for Lui at have Leila. Hun er hans vækkeur: når hun står op, vågner han også.
De er begge mega søde og søger meget efter kontakt. Specielt om natten ville de ikke have noget imod at kunne sove med deres mennesker.
De har været i pleje i en familie med små børn og de elsker dem. De er to legesyge spirrevipper. De leger meget sammen
De elsker også vand! Hvis jeres brusebad er åbent, forvent at få gæster.

Ring 56 96 40 61 Alle hverdage 17:00 - 18:00
Ring 56 96 40 61 Alle hverdage 17:00 - 18:00
Reference: 21AK-0067
Kat, Han
Race
Huskat
4 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Bornholms Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten