Lisa V1158

Søde Lisa kom til internatet med sine må killinger. Hun er nu vendt tilbage fra pleje og er klar til at finde sin egen dejlige familie. lisa er en meget snaksagelig kat, der altid sidder klar ved boksen når man går forbi. Hun vil gerne snakke, nusse og trænger til et dejligt hjem, hvor hun med tiden kan leve som inde og udekat. Hun søger et hjem uden mindre børn og andre dyr.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1158
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten