Mulan

Her ser i smukke Mulan som er missemor til Ibiyana og Tiana. Hun er en fantastisk missemor og har passet hendes børn som guld. Mulan er en meget rolig, kærlig og meget mild kat som knytter sig meget til de mennesker hun kender. Hun vil elske et stille og roligt hjem uden børn og hvor hun kan få al opmærksomheden, hun fortjener det så meget. Hun og hendes killinger er fundet på en forladt ejendom og de var alle meget tynde og forpjusket da de blev indleveret til internatet. Nu er Mulan blevet så god, fin i pelsen, legesyg, ja hun har fået glæden og energien tilbage. Hun er semi langhåret og bliver børstet 2-3 gange om ugen. Mulan elsker at komme ud og hun skal derfor kun til et hjem med have. Hun er steriliseret, chippet og færdig vaccineret. Kom og hils på smukke Mulan.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 18CK-0393
Kat, Hun
Race
Huskat Langhåret
2 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten