Micha

Her ser i søde Mischa som er så utrolig kælen, at hun ikke ved hvilket ben hun skal stå på når vi kæler hende. Hun er en mild og meget rolig kat som elsker at tingene omkring hende er stille og roligt. Hun er nemlig lidt nervøs ved høje lyde og hurtige bevægelser, hun skal derfor kun til et roligt hjem med adgang til en have. Det kan skyldes at hun har boet et sted med mange dyr og ikke meget overskud til hende. Hun er derfor vant til andre katte og hun er også vant til hunde. Smukke Mischa er steriliseret, chippet og vaccineret. Kom og hils på denne skønne kat.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0122
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten