Bamse

Her ser i skønne Bamse som er en utrolig dejlig kat. Han var noget forkommen da han blev indleveret til internatet, men han har nu fået det rigtig godt og er klar til at komme videre til en ny familie. Ligeså snart vi kæler ham ruller han rundt på ryggen for at blive kløet på maven. Han er mild og meget rolig af sind. Han har det fint med andre katte og hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Han er også begyndt at lege og følger meget i fuglelivet fra hans udegård. Vi vurdere at han egner sig fint til et hjem med størrer børn og at han kun skal til et hjem med adgang til en have. Bamse er kastreret., chippet og 1. gangs vaccineret. Kom og hils på denne skønne kat.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0154
Kat, Han
Race
Huskat
2 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten