Amanda

Her ser i søde Amanda. Hun er en ældre kat som bare er blevet forladt. Hun har det skønneste væsen og man kan kun elske hende højt. Hun er så kælen, mild og hun elsker at ligge i arm. Det bedste hun ved er at springe op på vores skuldre. I starten hun gjorde det blev vi overrasket, men nu ved vi at Amanda er en lille papegøje. Der er ingen tvivl om at en enlig/par vil elske en kat som Amanda for hun er bare så underholdende. Dog bryder hun sig ikke om andre katte, så et hjem hvor alt kun drejer sig om hende er hendes største ønske. Der må gerne være en lille have/altan så hun kan nyde solen, for det elsker hun. Amanda er steriliseret, chippet og vaccineret. Kom og hils på denne skønne kat.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0409
Kat, Hun
Race
Huskat
9 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten