Victoria

Sidder der mon ikke en sød ældre person eller par som bare søger en rigtig hygge kat ? Ja, for så venter Victoria med længsel på at få et hjem hvor hun kan leve pensionist tilværelsen. Hun er så sød og mild, rolig og meget kærlig af sind. Hun elsker at ligge og observere hvad vi går og laver og elsker et lille nus på vejen. Ja, hun er bare så hyggelig en kat. Hun vil også gerne ud, så et hjem med adgang til en have er et krav hvis man vil give Victoria et nyt hjem. Hun har det fint med større børn og har hilst på vores hunde uden problemer. Hun er steriliseret, chippet og vaccineret.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CK-0024
Kat, Hun
Race
Huskat
9 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten