Fister

HANKATTEN FISTER. Superskøn hankat som er meget tilpas med menneskers selskab søger sit nye hjem. Fister har boet i en familie med større børn i et hjem på landet hvor han stortrivedes med alle, bortset fra den hankat hans familie overtog som en del af handlen i forbindelse med køb af ny ejendom. Faktisk blev Fister så træt af den anden kat at han udvandrede og løb tilbage til sit gamle hjem (som lå tæt på) i flere omgange. Vi har derfor lovet at hjælpe Fister med at finde sig et nyt hjem uden andre irriterende katte han skal forholde sig til. Fister har 4 store interesser: kæl, mad, udendørsliv og masser af lure i passende mængder. Vi håber at finde nogle mennesker med samme interesser til ham:-) og meget gerne i landlige omgivelser. Fister er også en dreng med egne meninger om tingene og passer det ham ikke skal han nok lade dig det vide. Vi ønsker os et hjem til Fister hvor man er rutinerede katteejere og kan yde ham et værdigt og kærligt modspil når han til tider bliver lidt vældig. Fister er kastreret, chippet og vaccineret. Stanglækkert stykke handyr!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-0079
Kat, Han
Race
Huskat
2 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten