Wilma / Udemis

HUNKATTEN WILMA. Yndige Wilma er kommet til os fordi nogen "havde glemt" hende da de flyttede. Vi skal derfor have fundet nogle betydeligt mere ansvarsfulde ejere til denne lille fine hunkat. Hun er noget af det mest kærlige, milde og hengivne man kan forestille sig, men lægger forsigtigt ud og har brug for at man ikke bare farer frem overfor hende. Høj stemmeføring og livlige bevægelser er absolut ikke noget Wilma sætter pris på. Hun besidder masser af nysgerrighed og hun følger interesseret med i hvad vi går og bedriver her på internatet. Når hun er tryg og tilpas er der da også gemt lidt af et lille fjollehoved i hende som gerne dasker lidt til legetøjet hun har. Vi forestiller os at hun vil stortrives i et voksent, roligt og afbalanceret hjem, alternativt et hjem med store rolige teenagere, hvor hun kan fortsætte med at have adgang til udeliv på egen pote, ligesom hun har haft hidtil i sit liv. Wilma er den type kat som man ikke bare lige lukker ud efter 14 dage i hendes nye hjem, vi vurderer at hun har brug for mere tid før hun er tilpas i nye omgivelser. Wilma er neutraliseret, chippet og vaccineret. Bare noget af en lækkerbisken af en hunkat!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-0129
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten