Mogens / Udemis

HANKATTEN MOGENS. Milde Mogens er en umanerlig dejlig og kælen hankat. Han er en tilløbermis der vedholdende mente at have fundet sit nye hjem hos nogle mennesker efter hans smag - det var deres egen hankat så bare ikke rigtig enig i. Nu er Mogens hos os og vi feder i øjeblikket på ham for han var ganske mager da han landede her. Han trænger i den grad til at få sine egne mennesker der vil give ham al den omsorg han helt sikkert har manglet igennem nogen tid. Mogens er blid og lidt til den forsigtige side, så han egner sig derfor ikke til en børnebulderfamilie. Han viser dig dog hurtigt tillid og vil rigtig gerne nusses med og ligge hos dig hvis du er et menneske til den rolige side og han nyder bare at få opmærksomhed. Hvis Mugge overkæles for længe kan han godt sige fra og markere at nu er det vist tid til at du 2benede tager lidt kvalitetstid på egen hånd. Når Mogens er velintegreret i sit nye hjem skal han kunne tilbydes adgang til en have. Mogens er kastreret, chippet og vaccineret. Virkelig en fin kat!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-0134
Kat, Han
Race
Huskat
3 år og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten