Lenny

HANKILLINGEN LENNY: Lenny er en smuk lille stribet sag som er fuld af liv og spræl og med stor lyst til at jage fluer og hvad der ellers byder sig. Han er en kat der gerne vil være med og om sine mennesker og han vil også gerne nusses, men i moderate mængder. Synes han at det bliver liiige overdrevet nok trækker han sig lidt så han skal nok ikke ud til nogen der bare kampkæler deres kat. Børn er egentlig ok, men de skal kunne læse/respektere hans behov for ikke at blive overgramset. Han er iøvrigt den i kuldet der er Mors lille dengse og bare synes at hun er “den bedste i verden”. Lenny er til inde/udeliv når han bliver gammel nok. Han er kastreret, chippet og vaccineret. En skøn lille følgesvend!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-0137
Kat, Han
Race
Huskat
3 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten