Svante

HANKILLINGEN SVANTE Egnet som staldkat. En kvinde havde lejet sit hus ud i et år og fik sig noget af en overraskelse da hun fik huset retur for der var 30 katte som ikke var i den bedste forfatning. De kom til os og Svante er en af dem. Svante er pt. en MEGET forsigtig killing og han har ikke rigtigt forstået om vi mennesker egentlig kan bidrage med noget godt, så vi bruger en del krudt på at vise ham at det kan vi. På en god dag kan han godt byde sig en lillebitte smule til for nus under hagen. Svante egner sig pt. kun til MEGET erfarne katteejere der ved hvad de har med at gøre og som har masser af ro og uendelig tålmodighed. Vi vil løbende opdatere hans udvikling. Svante er kastreret, chippet og vaccineret 1. gang!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-1034
Kat, Hun
Race
Huskat
4 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten