Lone

HUNKATTEN LONE Lone havde killinger da hun kom til os, men efter veloverstået barsel og børnene af vejen er det Lones tur til at få et nyt godt hjem. Hun er noget af det kærligste og står forventningsfuld og tramper til den store guldmedalje når man gør antræk til at aflægge damen et besøg. Hun kan nærmest ikke være i sin egen krop når man sidder med hende og hun kan godt kvittere for kæleriet med et enkelt kærlighedsnap i den absolut blide ende af skalaen. Når det er sagt er hun typen man ikke skal blive ved med at kæle nonstop selvom hun byder sig til, for det kan Lone ikke styre og så kan hun altså blive noget overgearet og tage mere ved. Vi tror at Lone ville stortrives i et voksent hjem og gerne et modent et af slagsen. Hendes nye hjem kan tilbyde hende at færdes både ude og inde og det indeholder ikke hverken hund eller kat. Lone er steriliseret, chippet og vaccineret 1. gang. En sød men også lidt bestemt veninde!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-1170
Kat, Hun
Race
Huskat
4 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten