Edith

HUNKATTEN EDITH Edith og hendes 3 børn er formentlig blevet læsset af et sted hvor man undrede sig over at de dukkede op"ud af det blå". Børnene er vel i vej og det skal Edith nu også. Edith er en ganske køn hunkat som er meget kontaktsøgende og som er der "som en mis" hvis du linder på lågen til hendes bur - man skulle dælme nødig gå glip af noget selskab synes hun at tænke. Hun er også kvikt på skødet af dig med store forventninger til en omgang kæl. Vi tænker at Edith vil egne sig godt i et hjem der har haft kat før, gerne et modent et, som ved at sådan en voksen hunkat ikke finder sig i hvadsomhelst hvis det ikke passer damen. Vi har haft Edith ude sammen med de andre katte her på internatet, det slæber af, men hun vil trives bedst alene i sit nye hjem. Edith formidles til hjem med have. Edith er steriliseret, chippet og vaccineret 1. gang. Laber hunkat!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-1215
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten