Macy

Macy kom til os, da hun var en lille killing på kun ca. 6 uger gammel. Hun har været ude i pleje, og plejefamilien skriver: Macy har været igennem en stor udvikling. Da hun kom til os, var hun meget bange for kontakt. Hun er stadig en smule nervøs omkring for mange mennesker, men hun er åbnet rigtig meget op. Hun er meget legesyg, både med hendes søskende og med drillepind. Hun er også ved at blive en habil fluefanger. Hun er blevet meget mere opsøgende og vil især gerne nusses bag ørerne. Til gengæld bryder hun sig ikke om at blive båret på. Det perfekte hjem til Macy er et roligt hjem, hvor der er tid og overskud til at gå den sidste vej mod en trofast kat og gerne med andre artsfæller. Vi vurderer at hun vil kunne trives som indekat, med den rette aktivering. Hun er desværre rigtig presset her på internatet og sælger derfor ikke sig selv særlig godt. Hun fortjener at komme ud i et kærligt hjem snarest, som kan give hende den tid det kræver for hende at få tillid til sine nye mennesker. Hun vil helst sikkert blomstre op og blive en skøn pige.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 19FK-0994
Kat, Hun
Race
Huskat
4 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten