Missemor Tove

Missemor Tove har været ude i pleje og plejefamilien skriver: Tove er dejlig, kælen og rolig. Hun trives fint i en aktiv familie, men har brug for lidt tid til at lande et nyt sted. Selv om hun er blevet voksen, er hun stadig dejligt legesyg. Plejefamilien har trænet med hende, og melder tilbage, at hun har været hurtig til at lære tricks. Tove elsker at være med til alt og nyder, når hun får lov til at putte i en seng. Hun søger et hjem, hvor hun får lov til at komme ud.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 19FK-1320
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten