Zenia

Zenia er en mild, kær og sjov lille kat med den blødeste pels. Hun kan godt virke en lille smule forbeholdende overfor nye indtryk, men tør hurtigt op. Hun er meget legesyg, så der er fart over feltet. Både legesager, hendes søskende og vi mennesker kan bruges.
Hun har udviklet sig fint fra at være tilbageholdende, til at hun nu glad og spindende gerne vil være sammen med sine mennesker. Med en smule tålmodighed vil hun være en sød og aktivt deltagende del af familien.
Zenia er ikke blevet præsenteret for hunde eller små børn.
Zenia har et fint kattesprog, og vil godt kunne trives sammen med andre katte, når hun lige har set dem an.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 19FK-1360
Kat, Hun
Race
Huskat
4 måneder og 4 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten