Miv

Miv blev fundet som ganske lille killing uden sin mor. Men heldigvis blev han fundet i tide, og hans tidligere ejer fik flasket ham op, til en flot stor hankat - trænger måske lidt til slankekur ;-) .
Miv søger et hjem hvor han har mulighed for at komme både ind og ud. Han er en dygtig jæger, og viser gerne sin ejer, sine fine trofæer. Hvis han har været ude at jage om natten har han haft en lille hule og lune sig i, indtil ejerne stod op.
Han er vant til børn, men fungerer bedst med børn fra 12 år, og opefter. Han vil gerne kæle og nusses, men hvis han skal løftes foregår det på hans præmisser, for det syntes han ikke altid er så hyggeligt.
Som killing kunne man sagtens nusse ham til ro, når han gemte sit hoved i ens arm, og dette er han ikke rigtig vokset fra ;-)
Tidligere har han ikke boet sammen med hund og kat. Men naboen havde en hankat, som ofte kom på besøg, og han sad ofte ved terressedøren, og ventede på Miv kom ud og legede. De to fungerede rigtig godt sammen. Hans tidligere familie har flere gange passet hund, hvilket har fungeret rigtig godt. Miv er ikke bange for hunde, og han kan sagtens sidde og spise ved siden af dem. Han har altid været forkælet, og søger derfor en familie som forsat til behandle ham som en prins, og dele sine ostemadder med ham.
Ring endelig til os, på tlf. 88770307 eller send en mail på nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk, hvis Miv fanger jeres interesse.
Han er nemlig fantastisk!

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 18NK-1390
Kat, Han
Race
Huskat
3 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten